rannalle (c)

Espanja

Espanja on rantalomailun ykköskohde. Rannikkoa ja saaria on lukuisia. Espanjan kieltä on helppo oppia ja ihmiset ovat ystävällisiä. Turisteihin ja lomailijoihin on totuttu ja ketään ei haittaa vaikka kieltä ei kunnolla osaisikaan. Tärkeintä on, että saa sanottavansa sanottua ja asiansa hoidettua. Jos ei tänään niin huomenna (manaña).

Espanjan lomakohteista tärkein on Kanarian Saaret. Sinne matkustetaan talvella. Paljon muita lämpimiä kohteita ei silloin juuri ole. Ainakaan kovin lähellä. Vaihtoehtona Kanarialle on Dubai Persianlahdella, Goa Intiassa ja kaukoidän kohteet kuten Thaimaa. Kaikki melko kaukana. Talvimatkoja tehdään vähän myös Eilatiin Israeliin ja Egyptiin.

Toinen tärkeä rantaloma-alue Espanjassa on Costa del Sol (suom. Aurinkorannikko). Aurinkorannikko sijaitsee Espanjan eteläosassa, Andalucian maakunnassa. Sen pääkaupunki on Malaga jonka lentokentän kautta mennään muihin alueen kohteisiin.

Kolmas ja ehkä tunnetuin rantaloma-alue ovat Espanjalle kuuluvat Välimeren saaret, joista tunnetuimmat ovat Ibiza ja Mallorca. Tämä pieni saariryhmä on nimeltään Baleaarit ja sijaitsee Välimeren länsiosassa.

Linkkejä Espanjan matkalle:
Yllä mainittujen lisäksi näillä sivuilla on erillisiä blogikirjoituksia Espanjasta. Nyt valmiina on:
Päivitän listaa aina kun uusia aiheeseen sopivia blogikirjoituksia syntyy.